Végrehajtók teszik az utcára az angyalföldi gyilkos édesanyját budai lakásából, amit sokmilliós kölcsönök terheltek

Elárverezik az angyalföldi gyilkosként ismertté vált T. Róbert budai lakását, és emiatt utcára kerülhet a férfi édesanyja. A barátnője megölése miatt letartóztatott férfinak több tízmillió forintos tartozása volt, hitelezői pedig végrehajtás útján próbálják visszaszerezni a pénzüket.

A Blikk információi szerint a 87 négyzetméteres lakást több mint hetvenmillió forintra becsülték fel, és januárban egy ingatlanforgalmazással foglalkozó cég vásárolta meg. T. Róbert édesanyja még ott lakik, de a Blikk cikke szerint csak hetek kérdése, hogy utcára rakja a végrehajtó.

A lakást megvásárló cég ügyvezetője a Blikknek elmondta, hogy még nem jártak a lakásban, és gyakorlatilag semmit nem tudnak róla. Május 1-jéig érvényben volt a moratórium, a nővel szemben viszont most már hamarosan elindul kilakoltatási eljárás.

T. Róbert ügyvédje a Blikknek elárulta, hogy védencét megviselte a lakás elárverezése, és anyja kilakoltatása. Hozzátette, hogy ő úgy tudja, hogy a hitel az édesanya nevén volt, és T. Róbert fizette.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !