Keresés ebben a blogban

Láncfűrésszel rontott neki három munkásnak egy debreceni férfi

A hajdú-bihari rendőrök emberölés kísérlet gyanúja miatt nyomoztak egy 44 éves debreceni férfi ellen.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint egy láncfűrésszel őrjöngő férfi rátámadt három munkásra Debrecenben, az Epreskert utcában. Az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, megbilincselték és elfogták a férfit, a nála lévő láncfűrészt pedig lefoglalták.

A nyomozás adatai szerint a sértettek közterületi fűvágást végeztek az utcában, amikor összeszólalkoztak az elkövetővel. Vitatkozni kezdtek, majd a gyanúsított faképnél hagyta őket és percekkel később már egy láncfűrésszel a kezében tért vissza. Beindította és gondolkodás nélkül nekiesett újdonsült haragosainak. Egyikőjüket megvágta a fején, később őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. Az orvosi vélemények alapján könnyű sérüléseket szenvedett, ez azonban pusztán csak a szerencsének volt köszönhető. A bántalmazás módja és eszköze alkalmas lett volna arra, hogy súlyos, akár halálos sebet szerezzen.

A vármegyei rendőr-főkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki a támadót, majd bűnügyi őrizetbe vették, az ügyészség indítványára pedig az illetékes járásbíróság elrendelte a letartóztatását.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást vele szemben. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték az ügyben és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !