Slusszkulcsot talált parkolóban, felkutatta a hozzá tartozó autót, amit aztán el is vitt

Slusszkulcsot talált egy komáromi parkolóban egy férfi. Ő azonban ahelyett, hogy a tulajdonost kereste volna meg, inkább a hozzá tartozó autót kutatta fel, amit aztán el is vitt - közölte a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

V. Imre egy komáromi parkolóban egy slusszkulcsot talált. Bár a helyében talán sokan a tulajdonos keresésére indultak volna, ő nem így tett. Végignézte a parkolóban várakozó autókat és addig keresett, amíg megtalálta a kulcshoz tartozó gépkocsit. Beült a járműbe és elhajtott vele. Amikor a tulajdonos észrevette a lopást, értesítette a rendőrséget. A komáromi rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek. Tanúkat hallgattak meg és megnézték a rendelkezésre álló kamerafelvételeket. Ezek alapján azonosították az elkövetőt, akit három nappal később kisbéri otthonában elfogtak.

A 40 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy még sosem vezetett ilyen típusú kocsit, ezért hajtott el vele. De hogy hol parkolt le vele ezután, arra már nem emlékszik. V. Imre ellen lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A férfit a nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték, hogy az ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !