Keresés ebben a blogban

Fedetlen alsótesttel követte a lányokat egy férfi a nagykőrösi Cifrakertben

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki szeméremsértő módon mutogatta magát fiatal lányok előtt egy parkban.

A vádirat szerint a negyvenes évei végén járó elkövető 2022 szeptemberében több alkalommal is megjelent a nagykőrösi Cifrakertben azért, hogy ott fiatal lányokkal ismerkedjen. Volt olyan alkalom, amikor azt ajánlotta fel nekik, hogy költözzenek hozzá, de azt elutasították.

2022. szeptember 16-án, délután, a férfi ismét megjelent a Cifrakertben, és három tizennyolcadik életévét még be nem töltött lánytól cigarettát kért. Miután kapott egy szálat, azt letette maga mellé a padra. A lányok megkérdezték, hogy azt miért nem szívja el. Erre az elkövető felállt, letolta a nadrágját és az alsónadrágját is. Ezután orális aktusra hívta fel a lányokat és elkezdett előttük önkielégítést végezni.

A három ijedt lány menekülni kezdett, de az elkövető letolt alsó ruházattal, folytatva korábban megkezdett szexuális cselekményét követte őket. Miután a lányok elhagyták a parkot a férfi már nem követte tovább őket.

A Nagykőrösi Járási Ügyészség az ügyben szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat az elkövető ellen.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !