Játékkonzolokat loptak el egy bevásárlóközpont üzletéből

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik négy férfi azonosításában, akik játékkonzolokat loptak el egy bevásárlóközpont üzletéből.

A Szegedi Rendőrkapitányság lopás bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A feljelentés szerint az elkövetők 2023. február 4-én az Árkád Szeged egyik üzletéből eltulajdonítottak egy Xbox Series S, egy fehér Nintendo Switch Oled, egy Scarlet/Violet színű Nintendo Switch Oled és egy fekete Nintendo Switch Oled játékkonzolt. A biztonsági kamerák felvételt készítettek róluk.

Az egyik elkövető 18-20 év körüli, világos, rövid hajú. Sötét kabátot, nadrágot, sportcipőt és világos kapucnis felsőt viselt. Társa szintén 18-20 év körüli, arca vékony, orra nagy. Sötét melegítőnadrágban és sportcipőben volt, sötétkék, kapucniján szőrmés kabátot viselt, mintás sapkával. A harmadik férfi 20-24 év körüli, arca vékony és borostás. Sötét sportcipőt, farmernadrágot, rövid kabátot, mintás bojtos sapkát viselt. Negyedik társuk 25-30 év körüli, arca vékony, szintén borostás. Sötét sportcipőt, melegítőnadrágot, kapucnis kabátot és szürke-fehér mintás bojtos sapkát viselt. 





A rendőrök kérik, hogy akik a képeken látható férfiakat felismerik, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkeznek, jelentkezzenek a rendőrségen. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon, valamint e-mailben. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !