Késes rablókat keres a rendőrség

Kétszer támadtak, segítsen őket azonosítani!

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettesek ellen.

Először Albertirsa, Mikes utcában, maszkot viselve támadtak 2023. április 10-én délután egy házaspárra „Ide a táskát!” felkiáltással és késsel fenyegetőzve. A férj dulakodni kezdett egyikükkel, a feleség segítségért kiáltott, mire a támadók elmenekültek.

Később Albertirsa, Erzsébet téren, maszkot viselve támadtak 2023. április 10-én késő este két fiatalra „Ide a pénzt!” felszólítással. Egyikük kést tartva adott nyomatékot a követelésnek. A tizenévesek átadták pénzüket és telefonjukat, utóbbiakat a tettesek eldobták.

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a felvételeken látható tetteseket felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekményekkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a  06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívón. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !