Brutális csecsemőgyilkosság Kiskunfélegyházán, a WC-n akarták lehúzni a halott kisgyermek testét

Tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés gyanúja miatt nyomoznak a Bács-Kiskun megyei rendőrök azután, hogy szombaton egy halott csecsemőt találtak egy házban. 

Csecsemőgyilkosság történt Kiskunfélegyházán szombaton az Origo információi szerint. Egy erősen vérző édesanyához riasztották a mentőket, akik megállapították, hogy a nő nemsokkal korábban egy gyereknek adott életet. A csecsemőt is megtalálták. A lap úgy tudja, a WC-ből került elő, gyilkosa ugyanis le akarta húzni a testét a csatornába.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága július 2-án rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen – tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett – emberölés gyanúja miatt, miután egy kiskunfélegyházi házba riasztott mentősök egy halott csecsemőt találtak.

"A történtek tisztázása – a bűntetőeljárás keretein belül – folyamatban van. A nyomozók szakértőket vontak be az ügybe, adatgyűjtést és kihallgatásokat végeztek és végeznek. A nyomozás érdekeire, valamint kegyeleti okokra tekintettel bővebb információt az ügyben nem áll módunkban adni" - tették hozzá.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !