Családi biznisz - Egy faddi férfi és élettársa közösen árult új pszichoaktív anyagot

A rendőröknek információjuk volt arról, hogy egy faddi férfi a településen „gőzölős kristályt” árul. A szekszárdi nyomozók az adatgyűjtés során kiderítették, hogy a jelenleg új pszichoaktív anyagok közé tartozó drogot a 46 éves családfő nem egyedül, hanem 40 éves élettársával értékesítette hosszabb ideje. 

A rendőrök július 9-én kora reggel kopogtattak a család faddi házánál, ahonnan mindkettőjüket előállították mintavételre. Az otthonukban tartott kutatás során új pszichoaktív anyagot, zöld növényi törmeléket és a drogok csomagolásához használatos eszközöket – alufóliát, mérleget – foglaltak le a nyomozók. A férfit kábítószer birtoklása és bűnszövetségben, kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették.

Élettársát szintén őrizetbe vették. Őt is bűnszövetségben, kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaéléssel gyanúsították meg. A férfi a kábítószer birtoklásának tényét elismerte, azonban egyebekben mindketten tagadták bűnösségüket.

A szekszárdi nyomozók kezdeményezték a pár letartóztatását. Kollégáink vizsgálják, hogy mások összefüggésbe hozhatók-e a bűncselekményekkel.