Több budapesti vendéglátóhelyre is betört egy körözött férfi

A zuglói rendőrök azonosították és elfogták azt a férfit, aki egy XIV. kerületi sörözőbe tört be, onnan szeszes italt és pénzt vitt el.

Egy zuglói vendéglátó egység üzletvezetője tett bejelentést a rendőrségre 2024. május 6-án, hogy az éjszaka folyamán ismeretlen személy a bejárati ajtót megrongálva bement a boltba, és onnan szeszes italt és pénzt vitt el.

Az adatgyűjtés során a XIV. kerületi nyomozók látókörébe került egy férfi, akit egy XIII. kerületben történt éttermi lopással is összefüggésbe hozták. Az adatok szerint a férfi 2024. május 18-án egy angyalföldi étteremből három tabletet vitt el. A férfi ellen a rendőrök körözést adtak ki.

A fővárosi rendőrök a férfit Budapest VIII. kerületében intézkedés alá vonták, majd miután kiderült, hogy körözik, elfogták és előállították a XIV. Kerületi Rendőrkapitányságra.

A zuglói nyomozók a 24 éves L. Ferencet kétrendbeli lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Vallomásában a férfi mindkét lopást elismerte, valamint azt is elmondta, hogy a három tabletet kinek adta el. A nyomozók az eladott tableteket lefoglalták és eredeti tulajdonosának vissza is adták.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !