Árulkodó tetoválás - Többszörösen körözött férfit fogtak el Békés vármegyében

Többszörösen körözött férfit fogtak el a szeghalmi és a gyulai rendőrök Békés vármegyében. Más névre szóló, hamis irattal igazolta magát, és a korábban a bűnügyi nyilvántartásba lefotózott tetoválásán is változtatott, de hiába.

Mindent megtett egy férfi azért, hogy ne kerüljön rendőrkézre. A román állampolgárnak sok van a rovásán, egy fővárosi kerületi, illetve a Balatonalmádi Rendőrkapitányság, valamint a Veszprémi Járásbíróság körözte, nemzetközi elfogatóparancsot is adtak ki ellene. A Szeghalmi Rendőrkapitányság munkatársai olyan információhoz jutottak, hogy 2024. május 23-án a Békés vármegyei Vésztőn tűnik majd fel. Felkészültek a fogadására, a város egyik bevezető útján közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak. Egy román rendszámú autót is leállítottak, amelyben hárman tartózkodtak, és az anyósülésen ülő férfi fölöttébb gyanús volt. Bár az igazolványában más név és adatok szerepeltek, de nagyon hasonlított arra a külföldire, akit kerestek.

Tüzetesen megnézték a körözött férfiról a korábban a bűnügyi nyilvántartásba feltöltött fotókat. Egyértelműnek tűnt, hogy az igazolvány, amit mutatott, csupán egy rendkívül jó minőségű hamisítvány. Ráadásul a lábán megtalálták azt a tetoválást, amiről a nyilvántartásban fényképet rögzítettek. Azóta másképp néz ki, hozzátettek az ábrához, de a fő vonalak ugyanazok, így a hatóságok elől rejtőzködő férfinak nem volt más választása, mint elismerni, hogy valójában ő a körözött ember. Többszöri kérdésre ezt végül meg is tette. A Szeghalmi Rendőrkapitányság őrizetbe vette az 57 éves férfit, és közokirat-hamisítás miatt büntetőeljárást is indított ellene.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !