Több autót összetört egy részeg autótolvaj Kiskunfélegyházán

A Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség jármű önkényes elvétele, ittas járművezetés és rongálás miatt bíróság elé állított egy férfit. Az elkövető Húsvét hétfőn ittasan, több autót megrongálva egy kávézó nyitott udvarából elindult egy autóval, azonban nem jutott messzire, mert a közelben lévők rácsukták a nagykaput.

A vád szerint a férfi ittasan megjelent egy kiskunfélegyházi kávézó nyitott udvarában, majd a tulajdonos engedélye nélkül beszállt az ott parkoló, lezáratlan gépkocsiba és elindult. Manőverezés közben az udvarban több autót összetört, amire az ott dolgozók is felfigyeltek és mielőtt a férfi kihajtott volna,  gyorsan becsukták előtte az utcai nagykaput. Az alkalmi sofőrt láthatóan nem zavarta mindez, mert nekihajtott a nagykapunak, végül pedig megállt. Az alkalmazottak ezután megakadályozták azt is, hogy elhagyja a helyszínt, egyidejűleg pedig értesítették a kiskunfélegyházi rendőröket, akik a férfit őrizetbe vették.

A férfi gépjármű vezetői engedéllyel nem rendelkezik.

Az ügyészség a különös visszaesőnek számító férfit az őrizet 72 órás tartama alatt bíróság elé állította. A Kiskunfélegyházi Járásbíróság az elkövető bűnösségét a váddal egyezően megállapította és ezért vele szemben 2 év börtönbüntetést szabott ki, továbbá 2 évre eltiltotta a közügyektől gyakorlásától, 5 évre a járművezetéstől. Az ítéletet mindenki tudomásul vette, így az azonnal jogerős lett.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !