Már lehet szavazni az Ország Sörére

Elrajtolt az az online szavazás, amelyen a sörrajongók eldönthetik, milyen recept alapján készüljön el az Ország Söre, illetve kiválaszthatják az Ország Kisüzemi Főzdéjét is - tudatta a hvg.hu.

A szavazóoldalon először azt kell megfontolni, milyen legyen a leendő sör típusa: itt a láger, IPA, búza, stout vagy a savanyú opciók közül választhatunk. Dönthetünk arról is, hogy a főzet világos vagy sötét legyen-e, továbbá édeskésebb, keserű vagy inkább kiegyensúlyozott ízvilág illene-e az Ország Söréhez. Sőt arról is, hogy kerüljön-e bele gyümölcs, és ha igen, milyen.

A nyertes főzet egyszerre, egy időben debütál majd azokban a budapesti és a nagyobb vidéki városok kocsmáiban, amelyek a legtöbb voksot kapták: ez lesz az Országos Csapfoglalás.

A közönség természetesen az idén is kiválaszthatja a kedvenc kisüzemi sörfőzdéjét, értékelve annak elmúlt évi teljesítményét. A legtöbb szavazatot begyűjtő egy esztendőn át viselheti majd Az Ország Kisüzemi Főzdéje 2024 megtisztelő címet. Az elmúlt évben a voksok alapján a Brew Your Mind sörfőzde lett a befutó.

Az Ország Sörére, az Ország Kisüzemi Főzdéjére és az Országos Csapfoglalás helyszíneire április 19-éig lehet szavazni. A tervek szerint az első főzet június elejére készül el.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !