Bedrogozva rendőrautónak ütközött egy nógrádi férfi

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt egy 32 éves férfi ellen, aki drogfogyasztást követően a volán mögé ült, majd nekihajtott egy parkoló rendőrautónak.

A vádirat szerint a 32 éves férfi kábítószert fogyasztott, majd bódult állapotban beült az autójába, és a megmaradt droggal együtt útnak indult. A délutáni órákban éppen egy nógrádi faluban vezetett, amikor nem vett észre az út szélén egy szabályosan, utasok nélkül parkoló rendőrautót, és nagy gázzal nekihajtott a kocsi elejének. Ezt követően megállt, majd a csattanás hangjára odaszaladó rendőrök őt igazoltatták. Mivel zavartan viselkedett, mintavételre vitték, melynek során kiderült, hogy kábítószerrel a szervezetében vezetett.

A rendőrök megtalálták a kocsiban a korábban vásárolt drogot is. A férfi beismerte és megbánta tettét, ez utóbbi azonban nem tartott sokáig, mert alig egy hónappal később ismét ugyanahhoz a szerhez nyúlt.

A  férfit kábítószer birtoklásával és bódult állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolta meg az ügyészség, és vele szemben felfüggesztett börtönbüntetésre, valamint közúti járművezetéstől eltiltásra tett indítványt.

Az ügyben a Salgótarjáni Járásbíróság dönt.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !