Nyilvánosságra hozták minden idők egyik legkínosabb elfogását

A coloradói Lakewood rendőrsége nyilvánosságra hozta minden idők egyik legkínosabb elfogását. Különleges egységük ugyanis vagyon elleni bűncselekmény elkövetése közben fogott el egy betörőt, méghozzá letolt gatyával. A férfi az idegen ingatlan egyik vécéjén ült, amikor a kommandósok rányitották az ajtót - írta a Zsaru Magazin.

Az amerikai betörőt február 29-én reggel kutatták fel coloradói rendőrök, és az elfogás felejthetetlen pillanatait testkamerával is rögzítették. Előzőleg csendes riasztó jelezte, hogy egy illetéktelen hatolt be az épületbe a Denvertől délnyugatra fekvő Lakewoodban. Erről nem adtak bővebb tájékoztatást, de a mosdószekrény stílusából ítélve a rajta ülős rajtaütés helyszíne egy magántulajdonban lévő ingatlan volt.

Mivel nem lehetett tudni, az elkövetőnek van-e fegyvere, a különleges egység tagjait vezényelték ki az elfogására. Miután a kommandósok körbevették az ingatlant, szolgálati drónt is bevetettek a telek átkutatására, de a behatolót sehol sem találták. Ezután párosával fésülték át az épületet, és az egyik mosdóban rábukkantak a félreérthetetlen helyzetben lévő, hiányos öltözékű bűnözőre. Sötétben csücsült a fajanszon, valószínűleg azt remélte, nem veszik észre, de a zsaruk érezhették, itt valami bűzlik.

„A vécén ülök! És még nem végeztem!” – közölte a férfi a rárontó rendőrökkel, mivel azok rögtön felszólították, hogy tegye fel a kezét. A betörő persze így is engedelmeskedett, és a videón látható, amint felállt, és letolt gatyával feléjük totyogott. Természetesen felhúzhatta a nadrágját, mielőtt előállították és őrizetbe vették. Nem sokkal később a bíró elrendelte a letartóztatását. „A szolgálat során sok dologgal találkozunk, de ezt nem láttuk eddig” – olvasható Lakewood rendőrségének közösségi oldalán, amelyre záporoztak a különféle hozzászólások.


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !