Szerelemféltésből késelte halálra élettársát a sajószentpéteri férfit

A Miskolci Járásbíróság elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint megölte élettársát a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Sajószentpéteren - közölte az MTI-vel a Miskolci Törvényszék sajtóosztálya.

A tájékoztatás szerint múlt vasárnap a férfi lakásuk fürdőszobájában szerelemféltésből késsel több alkalommal testszerte megszúrta élettársát, aki az elszenvedett sérülések következtében a helyszínen életét vesztette.

A bíróság álláspontja szerint a kiemelkedő tárgyi súlyú élet elleni bűncselekmény miatt megindult eljárásban kiszabható súlyos szankcióra figyelemmel a férfi esetében fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye.

Mint írták, tartani lehet attól, hogy szabadlábon hagyása esetén a férfi veszélyeztetné a bizonyítást a tanúk befolyásolásával, megfélemlítésével vagy a még fel nem lelt tárgyi bizonyítási eszközök megsemmítésével, elrejtésével.

Emiatt a járásbíróság jövő év január 13-ig rendelte el a gyanúsított letartóztatását. A végzés nem végleges, ellene a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be - olvasható a közleményben.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !