Kifizette a légyottot, helyette durva meglepetést kapott a berettyóújfalui férfit

Kuncsaftjától próbált a kialkudottnál több pénzt megszerezni egy nő és két társa. A berettyóújfalui rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőket.

A rendőrség közleménye szerint egy berettyóújfalui házban beszélt meg légyottot 2023. június 27-én egy férfi egy nővel, akire egy szexuális szolgáltatásokat hirdető internetes oldalon talált rá. A találkozáskor a 31 éves férfi kifizette a megbeszélt árat, azonban az aktus helyett két férfival találta magát szemben, akik még több pénzt követeltek. Hogy szavaiknak nyomatékot adjanak, megfenyegették, hogy szexuális erőszak miatt feljelentik, majd felpofozták, ellökték. Ekkor a sértett zsebéből kiesett a tárcája, amiből a két támadó kivette a pénzt. A sértett elmenekült, és rögtön a rendőrségre sietett. Épp csak elmondta a nyomozóknak a történteket, amikor a 24 éves nő erőszakról szóló telefonos bejelentése is megérkezett a hatósághoz.

A helyi bűnügyesek rövid időn belül tisztázták a félresikerült légyott körülményeit, majd előállították az esemény szereplőit. A 24 éves B. Zsanettet, a 35 éves M. Dávidot és a 27 éves J. Sándort csoportosan elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanújával hallgatták ki. A két férfit a hatóság őrizetbe vette, a nő az eljárás során szabadlábon védekezhet. 

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !