Újabb dílerek kezén kattant a bilincs Baranyában - Egy vajszlói férfi és élettársa drogot árult az otthonában

A siklósi rendőrök kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják a vajszlói férfit és élettársát.

Bűnügyi információ merült fel arra vonatkozóan, hogy egy vajszlói férfi és élettársa drogot árul az otthonában helyieknek, illetve környékbelieknek. 

A siklósi nyomozók a „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztály rendőreinek segítségével 2023. május 3-án este egy összehangolt akció keretében csaptak le a vajszlói kábítószer-kereskedőkre. Az 50 éves férfit és 36 éves élettársát otthonukban fogták el, majd előállították őket a rendőrkapitányságra, ahol mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A férfival szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt metamfetaminra pozitív eredményt mutatott, a nadrágja zsebéből pedig kábítószergyanús kristályos anyag került elő, amelyet a rendőrök lefoglaltak.

A bűncselekménnyel összefüggésben egy 19 éves gilvánfai férfit, és egy 33 éves vajszlói férfit is előállítottak, majd őket is gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. Egyikük ruházatában szintén kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök, a másiknak pedig pozitív lett a drogtesztje.

A dílerek ellen – őrizetbe vételük mellett – kábítószer-kereskedelem bűntette miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság, a vevőik ellen pedig kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !