Molotov-koktélokat dobott be volt anyósának házába egy férfi Csörögön, bosszút akart állni rajta, mert egy tárgyaláson ellene vallott

Nem akart senkit megölni - ezt mondta az a férfi, aki barátjával részegen Molotov-koktélokat dobott be volt anyósának házába Csörögön. A tüzet korábbi élettársának a kisfia vette észre, ő ébresztette fel az anyját és a nagymamáját. Végül az ablakon keresztül menekültek a lángok elől, az ügyben pedig most tanúkat hallgattak meg. Emberölési kísérlet miatt akár 20 év börtönbüntetést is kaphatnak - számolt be a Tények.

A két részeg férfi három sörösüveget megtöltött benzinnel, majd rongyokat tömtek bele. Mikor a volt anyósának a házához értek, akkor belobbantották és bedobták az egyik szobába, ami teljesen kiégett. A házban ekkor az egyik elkövető volt élettársa és annak kiskorú gyermeke aludt az egyik utcafronti szobában. A mellettük lévő szobában pedig a nő anyja tévézett.

A bajba jutott családnak egy férfi segített, aki látta, hogy az ablakon át próbálnak menekülni, akkor már a bútorok is lángoltak.

A robbantó a mostani tárgyaláson azt mondta, nem akart ölni. Volt anyósán akart bosszút állni, mert egy tárgyaláson ellene vallott, ami miatt börtönbe került. Elmondása szerint ezért akart rájuk ijeszteni. 

Pusztán a szerencsén múlott, hogy a házban tartózkodók nem szenvedtek semmilyen sérülést.

A férfi és társa akár húsz év börtönt is kaphat. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !