Keresés ebben a blogban

Kiskorúaknak is terítették a „csillám kristályt” a borsodi dílerek

Új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 39 éves csernelyi és egy 47 éves ózdi férfival szemben.

A gyanúsítottakon 2023. május 24-én ütöttek rajta lakásukon az ózdi rendőrök, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi, Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály bevetési egységével közösen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a két díler úgynevezett „csillám kristályt” értékesített, a helyi, és a szomszédos településen élők számára, a vásárlók közül pedig többen kiskorúak voltak.

A kutatások során, a két férfinél előre kiporciózott, fóliába csomagolt kábítószergyanús anyagokat foglaltak le a rendőrök. Az ózdi férfinél továbbá bűncselekményből származó szerszámokat, laptopot és különféle használati tárgyakat is találtak, amelyek a megalapozott gyanú szerint bűncselekményekből származtak.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a dílereket őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatásuknak ügyészi indítványozására. (Fotó: police.hu)