Kábítószer-terjesztőkre csaptak le Hajdú-Biharban

Négy drogkereskedőt hallgatott ki a Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség, miután több helyszínen is lecsaptak egy kisebb kábítószer-terjesztő hálózatra május 3-án; az egyik gyanúsítottat letartóztatta a bíróság - tudatta a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-vel.

Mint írták, a négy gyanúsított vármegyeszerte árulta a kábítószert. Az otthonaikban tartott kutatások során a rendőrök mintegy 5 millió forint készpénzt, kábítószergyanús port és zöld növényi származékokat, valamint a tiltott szerek árusításához szükséges eszközöket foglaltak le - áll a közleményben.

A tájékoztatás szerint a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítő osztályának nyomozói a Cívis, valamint a Körös közterületi támogató alosztály munkatársaival közösen egy 31 éves hajdúszoboszlói, egy 22 éves tetétleni, valamint két 32 éves kabai férfit fogtak el.

Az egyik kabai férfi letartóztatását elrendelte a Debreceni Járásbíróság, míg a másik férfi bűnügyi felügyeletéről döntött. Nekik bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett miatt kell felelniük. Két társuk szabadlábon védekezhet, ellenük kábítószer-kereskedelem miatt indult büntetőeljárás - írták a közleményben. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !