Kábítószerrel kereskedett egy kékcsei pár

A Kisvárdai Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást L. M. 28 éves és Sz. B. 29 éves kékcsei lakosok ellen. A nyomozók a Szabolcs vármegyei Jonatán Közterületi Támogató Alosztály tagjainak bevonásával otthonukban fogták el a 28 éves férfit és a 29 éves nőt 2023. május 5-én - számolt be a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozás adatai szerint L. M. és Sz. B. anyagi haszonszerzés érdekében lakóhelyén, valamint a környező településeken rendszeresen adtak el kábítószert. A gyanúsítottak otthonában megtartott kutatás alatt a rendőrök 74 gramm mennyiségű kábítószer gyanúját keltő anyagot és a porciózáshoz szükséges digitális mérleget találtak. A rendőrök vagyonvisszaszerzés keretében egy autót és több millió kézpénzt foglaltak le, amelyek a bűnös tevékenységből származott.

A kisvárdai nyomozók a feltételezett elkövetőket gyanúsítottként kihallgatták, a 28 éves férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, míg nő társa szabadlábon védekezhet. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !