Felpofozta a gyermeküket karjában tartó feleségét egy férfi Kiskunhalason

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség kapcsolati erőszak bűntette miatt vádat emelt egy kiskunhalasi férfival szemben, aki a hangos zenehallgatása miatt kialakult szóváltásukat követően a kislányukat karjában tartó feleségét úgy megütötte, hogy a nő a gyerekkel együtt elesett.

A vádirat szerint a helybéli férfi 2018 óta élettársi kapcsolatban, majd 2021-től házasságban élt a sértettel, akitől egy lánya született. Házasságuk azonban – a vádlott italozó életmódja miatt – 2022 tavaszától megromlott. A férfi sokszor volt agresszív, többször bántalmazással is megfenyegette a feleségét.

2022 decemberében – a férfi ittassága miatt kialakult – két szóváltásuk is tettlegességig fajult. A vádlott először a vita hevében egy kést vágott az asztalba, második alkalommal pedig az őt csitítani próbáló feleségét fojtogatta.

2023. január 3. napján, este a sértett többször is megkérte ittas férjét, hogy halkítsa le a zenét, mert attól sem a 3 éves gyermekük, sem a szomszédok nem tudnak aludni. A férfi a kérésen annyira felháborodott, hogy felszólította nejét, távozzon a lakásból. Mivel a férfi a késő esti órákban továbbra sem halkította le a zenét, a sértett gyermekével együtt végül elhagyta a lakást. Miután azonban a sértett kezében a gyermekük elaludt, a nő visszament vele az ingatlanba, ahol a vádlott továbbra is ordítozott és fenyegetőzött vele. A sértett ekkor a gyermekkel a kezében ismét elhagyta a lakást, azonban a vádlott utána ment és a lépcsőházban két alkalommal is nagy erővel felpofozta a sértettet. A második ütés olyan erejű volt, hogy attól a nő a kezében lévő gyerekkel együtt a földre esett.

A sértett a bántalmazások következtében 8 napon belül gyógyuló hámsérüléseket szenvedett.

Az ügyészség a férfit kapcsolati erőszak bűntettével vádolja és ezért vele szemben végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozza.

A férfi bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !