Keresés ebben a blogban

Szerelmet ígért a nála több mint negyven évvel idősebb férfinak, de valójában csak a pénzét akarta megszerezni

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy nő ellen, aki szerelmet ígért a nála több mint negyven évvel idősebb férfinak, de valójában csak a pénzét akarta megszerezni.

A vádirat szerint a harminc év alatti nő egy internetes társkereső oldalon ismerkedett meg a hetven év feletti nagykőrösi férfival 2018 szeptemberében. Ezután hosszabb időn át rendszeresen váltottak üzenetet és telefonon is sokat beszéltek. A nő nem a valódi nevén mutatkozott be és egy kitalált történettel próbált együttérzést kelteni a sértettben. Állítása szerint éppen válófélben van és szeretné közös házukat megváltani, mert a férje addig nem hajlandó elválni.

A nő nagyon kedves volt a sértettel,  megígérte azt is, hogy ha sikerül elválnia, akkor a sértetthez költözik Nagykőrösre.

Azért, hogy a sértett bizalmát teljesen elnyerje, még egy személyes találkozóra is meghívta a férfit magához, szarvasi lakóhelyére 2022 szeptemberében. A sértett idős úr bízott abban, hogy az állítólagos válás után szerelmi kapcsolat alakulhat ki közte és a nő között.

A vádlott az első személyes találkozó után 500.000,- forintot kért és kapott a sértettől azért, hogy a férjét kifizesse. Azt állította, hogy a ház eladása után azt visszafizeti a sértettnek.

Ezután egy-két héten belül ugyanezzel az indokkal a nőnek további 500.000,-Ft-ot sikerült kicsalnia a sértettől. Eközben a beszélgetéseik során folyamatosan azzal hitegette a férfit, hogy hozzá fog költözni.

A második összeg kézhezvétele után pár nappal a nő megpróbált még 300.000,- forintot kérni a sértettől. Ekkor a férfi rádöbbent, hogy csak kihasználták az érzéseit és azt már nem adta át a nőnek.

A vádlottnak nem állt szándékában szerelmi kapcsolatot kialakítani az idős férfival, ahogy a pénzt sem akarta visszafizetni. Az átvett 1.000.000,- forintot a nő a valódi élettársával felélte.

A Nagykőrösi Járási Ügyészség az ügyben a bűncselekmény felismerésére idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett csalás bűntette miatt emelt vádat.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !