Súlyosan bántalmazta élettársát egy férfi egy budapesti autóút során, a nőnek eltört az arc- és orrcsontja

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség egy 33 éves férfi ellen, aki egy budapesti autóút során többször is rátámadt élettársára, a súlyos bántalmazás következtében a nőnek eltört az arc- és orrcsontja - közölte a vádhatóság kedden az MTI-vel.

A nő egy ismerősét kérte meg arra, hogy vigye el őt és élettársát - a vádlottat - autóval egy budapesti címre. Az ismerős vállalta a fuvart, ezért elindultak a vádlottért a XIII. kerületbe, a Dózsa György út és Váci út kereszteződéséhez.

Ahogy megálltak a gépkocsival, a kábítószer hatása alatt álló férfi azonnal veszekedni kezdett az élettársával, majd amikor a nő kiszállt az autóból, a vádlott rátámadt, tenyérrel és ököllel ütni kezdte a fejét, és többször meg is rúgta őt. A további bántalmazást az autó sofőrje és egy másik utasa akadályozta meg, beültek a kocsiba, és elindultak.

A vádlott útközben újra bántalmazni kezdte az élettársát, többször ököllel arcon ütötte, ezért a sofőr félreállt. A férfi ekkor kirángatta az autóból az élettársát és tovább bántalmazta, a földre került nőt rugdosta és ököllel ütötte.

A támadásnak végül a helyszínre kiérkező rendőrök vetettek véget.

A bántalmazás következtében a sértett súlyos arc- és orrcsonttörést szenvedett.

A Fővárosi Főügyészség a 33 éves, büntetett előéletű férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével vádolja.

A vádlott jelenleg más ügyben kiszabott jogerős szabadságvesztés büntetését tölti - áll a közleményben.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !