Nemcsak szerszámgépeket lopott, hanem az asztalon hagyott húsvéti sütimaradékot is elpusztította a jászjákóhalmai férfi

Lopásról érkezett bejelentés a rendőrségre, mert ismeretlen elkövető 2023. április 8-án 9 óra és április 11-én 10 óra között bement egy jászjákóhalmai ingatlan udvarára, ahonnan flexet és orrfűrészt tulajdonított el 40 ezer forint értékben.

Hamarosan újabb sértett jelentkezett a rendőrségen, aki elpanaszolta, hogy 2023. április 8-án 9 óra és április 11-én 10 óra között valaki bement a jászjákóhalmai ingatlanába és krovakészletet, rezgővágót és 4 db napelemes kerti lámpát tulajdonított el.

Aznap harmadszor is csörgött a rendőrségi telefon és ismét jászjákóhalmai lopásról tett bejelentést egy helyi lakos, akinek lakásába ismeretlen tettes bement 2023. április 11-én a házába, ahol kutatást végzett és megette a hűtőben tárolt illetve a konyhaasztalon hagyott húsvéti süteményeket.

A nyomozók szimata nem csalt akkor, amikor azt gondolták, hogy a három jászjákóhalmai lopást ugyanazon tettes követhette el - olvasható a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleményében. A rendőrök egy 27 éves férfit elszámoltattak a bűncselekménnyel kapcsolatban, aki a gyanúsított kihallgatáskor azonnal beismerte a jogsértéseket. Elmondta, hogy eladta az orrfűrészt és a flexet egyik ismerősének. Kutatáskor az eltulajdonított értékeket megtalálták, azt a jogos tulajdonosnak visszaadták. A nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott és előterjesztést tesznek letartóztatása indítványozására. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !