Megerőszakolt, majd kifosztott egy idős nőt egy 30 éves férfi Esztergomban

Az Esztergomi Járásbíróság nyilvános, folytatólagos tárgyaláson, szexuális erőszak bűntette miatt indult ügyben hozott ítéletet.

A megállapított tényállás szerint az idős sértett Esztergom-Kertvárosban a Tópart út folytatásánál lévő földes úton haladt, amikor összetalálkozott a 30 év körüli vádlottal. A férfi a sértettet meglepetésszerűen a két vállánál fogva a földre lökte és a sértettre térdelt úgy, hogy lábaival a nő kezeit is leszorította, nemi szervét a nadrágjából elővette és a sértettel szexuális cselekményt végzett. A vádlott ezután a sértett táskáját magához vette és elszaladt - közölte a Tatabányai Törvényszék. 

Az Esztergomi Járásbíróság a büntetlen előéletű vádlottat szexuális erőszak bűntette, valamint kifosztás bűntette miatt halmazati büntetésül 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte, mellékbüntetésként 3 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától. A vádlott a szabadságvesztés kétharmad részének kitöltését követő napon bocsátható legkorábban feltételes szabadságra. Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, azonban az nem jogerős, mivel a vádlott és a védője fellebbezést jelentett be.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !