Kivégezték, feldarabolták legjobb barátjukat és szeretőjét, majd elásták a Pilisben

Legjobb barátja végezte ki a milliomos szlovák férfit és annak szeretőjét Budapesten a Marina parton. A férfi és egy társa lelőtték, feldarabolták majd elásták a párt Pilisszentivánon az erdőben. A megölt férfi volt élettársa szerint a gyilkosok állatok.

A Tények beszámolója szerint rendőrök és kommandósok kísérték a tárgyalóterembe pénteken azt a két férfit, akik megöltek és feldaraboltak egy szlovák párt Budapesten a Marina-parton.

A két férfit azzal vádolják, hogy fejbelőtték a szlovák párt, akikkel barátságban voltak. Mindezt azért, hogy megszerezzék a vagyonukat. Miután megölték a szerelmeseket, testüket egy fűrésszel feldarabolták majd egy sporttáskába rejtették. Így vitték ki a holttestüket észrevétlenül az épületből, majd Pilisszentivánon egy mésszel teli gödörbe temették.

A megölt férfi volt élettársa azt mondta közös gyerekeik máig nem tudják pontosan mi történt az édesapjukkal. A gyilkosság estéjén már érezte, hogy baj van, mert nem kereste őket telefonon.

A volt élettárs többször elsírta magát. A kegyetlen gyilkosokat pedig csak úgy hívta, hogy állatok.

Eddig egyik férfi sem ismerte be a gyilkosságot, a bizonyítékok azonban ellenük szólnak. A lelőtt pár lakását felforgatták, 2 aranytömböt és 10 luxusautót is megszereztek, azokat egymás között elosztották. Egyikőjük barátnője azt mondta a gyilkosság után a párja nagyon furcsán viselkedett.

A gyilkosság még 2016-ban történt, az ügyben további tárgyalást tartanak majd. Ha a kettősgyilkosokat elítélik, életfogytiglani börtönt is kaphatnak.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !