Keresés ebben a blogban

Közel 1 millió forintot és egy mobiltelefont lopott ivócimborájától egy debreceni férfi

A debreceni rendőrök egy nap alatt elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint közel 1 millió forintot és egy mobiltelefont lopott ivócimborájától.

Egy debreceni panzió egyik vendége tett bejelentést a rendőrségre 2023. április 4-én délelőtt arról, hogy eltűnt közel 1 millió forint készpénze és a mobiltelefonja. Előző este egy kocsmában megismerkedett egy férfivel, majd a közös italozást a bejelentő szálláshelyén folytatták. A sértett elaludt, reggelre azonban a pénze és a mobiltelefonja eltűnt, de újdonsült ismerősének is csak a hűlt helyét találta - közölte a rendőrség.

A nyomozók azonnal az ismeretlen azonosításába és keresésébe kezdtek. Munkájuk hamar meghozta az eredményt, a kapott személyleírás alapján egy helyi lakos került a látókörükbe. A 45 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra és gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított az italozást követően kihasználta, hogy a sértett elaludt és ellopta tőle a mobiltelefonját, valamint közel 1 millió forint készpénzt.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást vele szemben. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !