Hajléktalanok raboltak ki egy férfit Kecskeméten

A kecskeméti nyomozók három hajlaktalan férfival szemben folytattak eljárást, akik a gyanú szerint egy korábbi ismerősükre támadtak és elvették az értékeit - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy ceglédi férfi értesítette a rendőröket arról, hogy miközben a pályaudvaron, egy padon várakozott odament hozzá három korábbi ismerőse beszélgetni. A társalgást követően ő félrevonult, egy közeli épülethez sétált, hogy könnyítsen magán, csakhogy a férfiak követték. Ezután bántalmazni kezdték: hátulról fejbe vágták és ököllel ütlegelték, majd elvették az értékeit. A rablást követően a támadók kereket oldottak, a sértett pedig értesítette a kecskeméti rendőröket.

Az egyenruhások azonnal a helyszínre siettek, azonosították az elkövetőket és a nyomukba eredtek. A gyors reagálásnak hála egy órán belül, a város egyik utcájában elfogták a rablással gyanúsítható 41 éves és 37 éves kecskeméti, valamint 55 éves ceglédi hajléktalanokat. A trió tagjait őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki. A sértett értékeit is megtalálták az egyenruhások és visszaadták neki.

A nyomozás során az is kiderült, hogy a banda legidősebbik tagja korábban egy idős asszony pénztárcáját is ellopta, így neki a rablás mellett lopásért is felelnie kell. Az ügy vizsgálatát a napokban befejezték a nyomozók és az irataitokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !