Az egyik budapesti bevásárlóüzlet előtt egy férfi hátulról megfogta egy nő derekát, majd szexuális aktust utánzó mozgást végzett, letolt nadrággal


​​​​A Készenléti Rendőrség munkatársai rövid időn belül beazonosították és elfogták azt a férfit, aki egy nőt támadott meg a fővárosban - közölte a rendőrség.

A Készenléti Rendőrség munkatársai éppen szolgálati helyükre tartottak vissza, amikor egy nő állította meg a rendőrségi gépjárművet Budapest XIV. kerületében.

A sértett elmondta, hogy az egyik bevásárlóüzlet előtt egy férfi hátulról megfogta a derekát, majd szexuális aktust utánzó mozgást végzett, letolt nadrággal, a nemi szervét mutogatva. 

A készenléti rendőrök a személyleírás alapján perceken belül elfogták az elkövetőt, akit előállítottak a  Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányságra, ahol szexuális kényszerítés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte, őrizetbe vétele mellett indult eljárás ellene. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !