Az utcán, egy húsklopfolóval bántalmazta ismerősét egy 31 éves férfi Józsefvárosban

A Budapesti VIII. Kerületi Ügyészség eredményesen emelt vádat egy 31 éves férfival szemben, aki az utcán, szóváltást követően, egy húsklopfolóval bántalmazta ismerősét Józsefvárosban. A bíróság a támadót jogerősen 1 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélte. 

A kerületi ügyészség a férfival szemben súlyos testi sértés bűntette, valamint felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra.

A vádirat szerint a vádlott a VIII. kerületben, az Illés utcában tartózkodott egy ismerősével, akivel beszélgetett. A két férfi között egy idő után szóváltás alakult ki, amelynek során a vádlott egy nála lévő húsklopfolóval a sértettre támadt, és azzal őt testszerte, többször megütötte. A férfi közben próbált eltávolodni a vádlottól, aki azonban a parkoló autók között is folytatta a bántalmazást.

A támadás következtében a sértett testszerte több szúrt és vágott sérülést szenvedett.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság a lefolytatott tárgyalás eredményeként a vádlottat váddal egyezően, súlyos testi sértés, valamint felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettében - továbbá egy korábbi ügyben kiszabott próbára bocsátást megszüntetve, lopás vétségében is - bűnösnek mondta ki, és ezért őt 1 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélte. Az ítélet jogerős. (Fotó: Magyarország Ügyészsége)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !