Keresés ebben a blogban

Parkolóőrt bántalmazott egy ajkai férfi

Az ajkai rendőrök elfogták a 44 éves ajkai lakost és büntetőeljárást indítottak ellene - közölte a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy ajkai cég alkalmazásában álló parkolóőr tett feljelentést a rendőrségen, mivel munkavégzése miatt Ajkán a belvárosban egy férfi őt tettleg bántalmazta és becsmérlő szavakkal illette.

A parkolóőr a belvárosban egy szabálytalanul leállított személygépkocsi szélvédőjén elhelyezte a büntetés összegéről szóló csekket és számlát. Miután gyalogosan folytatta munkáját, észlelte, hogy megállt mellette az a jármű, melyre korábban büntetést szabott ki. Az autóból kiszállt a sofőr és utasa, akik közül az előbbi trágár kifejezésekkel becsmérelte őt, és kabátját megragadva rángatni kezdte. A férfi ezzel a magatartással fejezte ki nem tetszését a kapott csekk miatt.

A rendőrök gyors és eredményes adatgyűjtésének köszönhetően rövid időn belül lakcímén elfogták a 44 éves férfit, akit az Ajkai Rendőrkapitányságra előállítottak, majd gyanúsítottként kihallgatták.

Az ajkai lakos ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !