Jelentős kárral végződött a céges buli

Kerítésének ütközött egy személyautó Orosházán. A kocsi vezetője elhajtott a helyszínről, mint később kiderült azért, mert ittasan ült volán mögé. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte - közölte a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Nagy durranásra figyeltek fel egy ház lakói Orosházán. Kimentek az udvarra és látták, hogy a kerítésük megrongálódott, és egy autós éppen elhajtott onnan. Az összetört kocsi első lökhárítója a helyszínen maradt, a bejelentés után a rendőrök az azon lévő rendszám alapján kezdték el keresni az autót, illetve a vezetőjét. 

A férfit rövid idő alatt megtalálták és megszondáztatták. Felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan ült a volán mögött, amit nem is tagadott. Elmondta, hogy céges buliból tartott hazafelé, de megcsúszott a járművel és nekiment a kerítésnek. Elismerte, hogy nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel hajtott. Nem sérült meg, az autójában és a kerítésben azonban jelentős kár keletkezett. 

Az Orosházi Rendőrkapitányság a 28 éves orosházi férfi ellen büntetőeljárást indított. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait továbbították az ügyészségre. (Fotó: police.hu) 

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !