Kilenc év fegyházra ítéltek egy férfit, aki felesége unokahúgán követett el szexuális erőszakot

Szexuális erőszak és folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt kilenc év fegyházbüntetésre ítélte a Győri Ítélőtábla azt a férfit, aki felesége rokonát több alkalommal is szexuálisan zaklatta - tudatta a Győri Fellebbviteli Főügyészség az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a táblabíróság a határozatával helybenhagyta az első fokon eljáró Székesfehérvári Törvényszék határozatát, így az ítélet jogerős.

A közlemény szerint a férfi - a kislány nagynénjének a férje - 2017-ben kutyasétáltatás ígéretével először a lakásába, majd annak pincéjébe csalta az akkor 14 éves lányt. A pincében többször megcsókolta a gyermeket, majd szexuális cselekményt végeztetett vele.

A férfi 2020 februárjában több alkalommal ismét rávette az akkor már tizenhét éves lányt, hogy találkozzanak. Autóval érte ment, a lakásához vagy egy közeli erdőbe vitte, és a lány tiltakozása ellenére erőszakkal közösült vele.

A lány félt, hogy elveszíti szüleit - akik úgy fogadták örökbe -, ezért nem mert szólni nekik a vele történtekről - írta a főügyészség. (Fotó: Illusztráció)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !