Keresés ebben a blogban

Eljárás indult az ittasan vezető sofőrrel szemben, a férfi által okozott balesetben két gyermek sérült meg

Személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre a 8-as számú főútról, Székesfehérvár külterületéről a kora esti órákban - közölte a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A kiérkező rendőrök a helyszíni szemle során megállapították, hogy egy 43 éves polgárdi férfi gépjárművével a 63-as számú főút felé közlekedett a belső forgalmi sávban. A sofőr haladási sebességét nem megfelelően választotta meg, melynek következtében egy balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a járműve felett, és miután az úttestről lesodródott több alkalommal fának ütközött, majd felborult. 

A baleset következtében a személyautóban utazó 5, valamint 9 éves gyermek egyaránt megsérült. A 43 éves gépjárművezetővel szemben felmerült az ittasság gyanúja, ezért a rendőrök a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak nála, amely pozitív értéket jelzett, a további orvosszakértői vizsgálat eredményei pedig ugyancsak megerősítették, hogy férfi a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott. 

A gépkocsivezetővel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !