Elfogták a budapesti rendőrök azt a férfit, aki fejszével akarta feltörni egy mosoda fizetőautomatáját

A feltételezett elkövető először egy mosoda fizetőautomatájából akart pénzt lopni, így azt fejszével megrongálta, majd később betört egy lakásba - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség kísérlet elkövetése miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, mivel egy férfi 2023. január 24-én 17 óra előtt pár perccel egy X. kerületi mosoda fizetőautomatájából el akarta lopni a pénzt, így azt egy fejszével megrongálta.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült, így a BRFK a férfi megtalálása érdekében február 16-án felhívást adott ki.

A ferencvárosi rendőrök 2023. március 13-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható B. Krisztiánt, akit a X. Kerületi Rendőrkapitányságra előállítottak.

Az eljárás során kiderült, hogy a 38 éves budapesti férfi 2023. március 1-én a délutáni órákban betört egy X. kerületi lakásba és onnan ellopott egy laptopot, így a kőbányai nyomozók már nemcsak lopás vétség kísérlete, hanem lopás bűntett elkövetése miatt is gyanúsítottként hallgatták ki. B. Krisztián mindkét bűncselekmény elkövetését elismerte. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !