Keresés ebben a blogban

Egy önkiszolgáló mosodájában bántalmazott egy 25 éves férfit - Felismeri?

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérletének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás adatai szerint 2023. március 11-én 20 óra 50 perc körül Nyíregyháza belvárosában lévő önkiszolgáló mosodájában egy eddig ismeretlen személyazonosságú férfi bántalmazott egy 25 éves férfit.

A bántalmazás után a férfi kerékpárral a távozott a Körte utca irányába, a bántalmazott férfi 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

A bűncselekmény elkövetéséről a kamerarendszer felvételt rögzített, ami alapján keressük az eddig ismeretlen személyazonosságú férfit.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, és jelenlegi tartózkodási helyéről  információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 06-42-524-600-as számon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !