Reggel parfümöket, este csokoládét lopott és még egy alkalmazottat is megütött a benzinkúton

Őrizetbe vettek a veszprémi rendőrök egy 37 éves helyi férfit, aki egy nap leforgása alatt három üzletből lopott - közölte a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy veszprémi drogériából érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy egy ismeretlen személy több mint ötvenezer forint értékben lopott el parfümöket az üzletből. A kiérkező járőrök helyszíni adatgyűjtést követően azonosították a feltételezett elkövetőt, és még aznap délelőtt elfogták, majd a 37 éves helyi férfi lakásának közelében elrejtve megtalálták az ellopott parfümökkel teli táskát.

A tettes ruházatának és csomagjainak átvizsgálásakor további háztartási és kozmetikai termékeket találtak az egyenruhások, és megállapították, hogy azokat szintén aznap lopta el egy másik üzletből.

A férfit ezután előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetése miatt büntetőeljárás indult ellene.

A rendőri intézkedést követően 19 óra körül a 37 éves férfi egy benzinkútra ment be, ahonnan elkezdte ruházatába rejtve kihordani a táblás csokoládékat. Amikor a lopást észlelték az alkalmazottak, bejelentést tettek a rendőrségre. A tolvaj ekkor dulakodni kezdett az egyik alkalmazottal, majd elszaladt a helyszínről.

A kiérkező járőrök a benzinkút közelében elfogták a férfit, akit ismét előállítottak a Veszprémi Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették.

A nyomozó hatóság előterjesztést tett az illetékes ügyészségen a tettes letartóztatásának indítványozására. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !