Súlyos balesetet szenvedett egy ittasan vezető férfi Csorvás és Békéscsaba között

Két jelzőtáblát is kidöntött, mielőtt lesodródott az útról és árokba hajtott egy autós a 47-es számú főút Csorvás és Békéscsaba közötti szakaszán. A férfi, aki a balesetben súlyosan megsérült, ittasan ült volán mögé. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte - közölte a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Súlyos balesetet szenvedett egy ittasan vezető férfi a 47-es főút Csorvás és Békéscsaba közötti szakaszán. Még mielőtt árokba hajtott volna, Csorvás külterületén autójával nekiment egy jelzőtáblának, amit kidöntött. Nem állt meg, elhajtott a helyszínről, majd nem sokkal később ismét lesodródott az útról és újabb jelzőtáblának ütközött, ami felakadt a kocsira és akkor esett le róla, amikor vasúti síneken hajtott át. A férfi még ekkor sem állt meg, folytatta az útját Békéscsaba felé. Néhány perccel később ismét elveszítette uralmát a jármű felett, lesodródott az útról, áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol megpördült és árokba csapódott. A balesetben a férfi, aki egyedül volt a kocsiban, súlyosan megsérült. 

Az orvosszakértő megállapította, hogy a történtek idején ittas állapotban volt. Kihallgatásán azt mondta: látta, hogy kidöntötte a jelzőtáblákat, de azon a reggelen elaludt, késve indult el a munkahelyére, így nagyon sietett.  

A Békéscsabai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait 2023. február 16-án továbbította az ügyészségre. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !