Keresés ebben a blogban

Nem gyerekcsíny, súlyos bűncselekmény - Közel 1,5 millió forint kárt okozott négy fiú egy bagaméri telephelyen

A nyomozás adatai szerint közel 1,5 millió forint kárt okozott négy fiú egy bagaméri telephelyen. Egy buszt és egy darut rongáltak meg, pusztán szórakozásból - közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy egy bagaméri telephelyen ismeretlenek megrongáltak egy buszt és egy darut. A rendőrök részletes helyszíni szemlét tartottak, majd rövid időn belül azonosítottak három gyermekkorú, valamint egy fiatalkorú fiút, akiket kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével.

A nyomozás adatai szerint a fiatalok beugrottak a telephely kerítésén, majd pusztán szórakozásból kövekkel betörték a busz szélvédőjét és több alkatrészt is letörtek a daruról. A rongálásuk összérteke meghaladta az 1,4 millió forintot.

Kihallgatásukon mind a négyen beismerő vallomást tettek. A három fiú életkorára való tekintettel az eljárást megszüntették, viszont fiatalkorú társuknak rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kell felelnie. A Vámospércsi Rendőrőrs nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !