Megerőszakolt és kirabolt egy 69 éves nőt egy 19 éves férfi Kisvárdán

Erőszakos bűncselekmény elkövetéséről érkezett bejelentés a rendőrségre 2023. február 15-én 18 óra körül. A bejelentő elmondta, hogy Kisvárdán élő hozzátartozójára otthonában tört rá egy ismeretlen férfi. Kopogásra nyitott ajtót a 69 éves nő és ezután már nem tudta megakadályozni, hogy az ajtóban álló, az arcát orrig felhúzott pulóverével eltakaró, a kezében tartott félméteres bottal fenyegető férfi bejusson a házba - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

A támadó készpénz és egyéb értékes vagyontárgyak átadását követelte a nőtől, miközben bántalmazással és megöléssel fenyegette. A nő félt, ezért együttműködött támadójával és átadta az otthonában tartott készpénzt, mobiltelefont és tabletet. A nő az életét féltette, tartott a súlyos bántalmazástól, így akkor sem tanúsított ellenállást, amikor a férfi szexuális aktusra kényszerítette. A tettes távozásakor még felszólította áldozatát, hogy ne merje hívni a rendőrséget, mert megöli.  A lakóház ajtaját a zárban lévő kulccsal kívülről a nőre zárta, hogy ezzel akadályozza a szabad mozgásban.

A rendőrök a bejelentés után haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést az ismeretlen elkövető mielőbbi azonosítása és elfogása érdekében. Széleskörű adatgyűjtés eredményeképpen rövid időn belül beazonosították a feltételezett elkövetőt, akit 2023. február 16-án 13 óra 40 perckor Kisvárdán, a jelenlegi tartózkodási helyén elfogtak.

A kisvárdai nyomozók F. E. 19 éves kisvárdai lakost rablás bűntett, szexuális erőszak bűntett, valamint személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.  (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !