Keresés ebben a blogban

Késsel fenyegette az eladót és a bevételt követelte egy férfi egy csongrádi üzletben

Késsel fenyegette az eladót és a bevételt követelte egy férfi egy csongrádi üzletben. A városi rendőrök néhány órán belül elfogták - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrségre 2023. február 16-án reggel érkezett bejelentés, hogy Csongrádon egy üzletben az eladót késsel megfenyegették és a kasszából a bevételt követelték, azonban a rabló üres kézzel menekült el a helyszínről. A városi nyomozók azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, a tanúkihallgatások és a személyleírás alapján néhány órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt. A gyors felderítésnek köszönhetően a 36 éves férfit a rendőrök csongrádi otthonában 2023. február 16-án kora délután elfogták, ahol a kutatás tartottak és megtalálták az elkövetés során viselt ruházatát is.

A rablót előállították a Csongrádi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. Ellene felfegyverkezve elkövetett rablás kísérlet bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a férfit őrizetbe vették és az ügyészségen kezdeményezték letartóztatásának indítványozását. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !