Keresés ebben a blogban

Magához édesgette, majd megerőszakolta volt barátnőjét egy felsőlajosi férfi

A dabasi nyomozók befejezték annak a 41 éves felsőlajosi férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint békülési szándékkal találkozóra hívta volt barátnőjét, majd kétszer is megerőszakolta és megverte a 37 éves nőt - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Az áldozat kérte a rendőrök segítségét, miután volt barátja - arra hivatkozva, hogy rendezni szeretné a kapcsolatukat - találkozót kért tőle. A 37 éves nő beleegyezett és elment a férfi táborfalvai lakásához. A házba nem akart bemenni, de a férfi addig hízelgett, míg meggondolta magát. Ölelgette, a szoba felé terelgette, miközben folyamatosan kérlelte, béküljenek ki. A nő azonban hajthatatlan volt, visszautasította az intenzív közeledést, eltolta magától a férfit és közölte, nem akar tőle semmit.

A férfi azonban másként gondolta. Hiába állt ellen, az ágyra lökte volt párját. Hasra fordította, egyik kezével lefogta a folyamatosan védekezni próbáló sértettet, a másik kezével lehúzta a rövidnadrágját és a fehérneműjét, majd megerőszakolta. Miután végzett, kiabálni kezdett vele, többször ököllel és tenyérrel is megütötte a nő fejét és karját, majd újra az ágyra lökte, és újra megerőszakolta. Miután az asszonynak sikerült elhagynia a házat, hívta a rendőrséget. Az áldozat az orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A dabasi rendőrök később felsőlajosi lakásában elfogták, majd előállították a férfit.

Kihallgatásán nem élt panasszal a gyanúsítás ellen, a terhére rótt bűncselekményt részben beismerte. A bántalmazást nem tagadta, ám a megerőszakolását igen. Elmondta, hogy volt párjával „se veled, se nélküled” viszonyban vannak. Vallomása szerint a gyanúsításban szereplő időpontban nem volt köztük szexuális együttlét, az szerinte egy nappal korábban történt, amit szerinte mindketten akartak.

A Dabasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az azóta bűnügyi felügyeletben lévő, 41 éves férfi ellen a szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek. (Fotó: Shutterstock / Illusztráció)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !