Keresés ebben a blogban

Öt év után fogták el, egy 2017-ben történt rablás elkövetőjét

A kazincbarcikai rendőrök kitartó nyomozásának eredményeként öt év után fogták el, egy 2017-ben történt rablás elkövetőjét - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 29 éves szendrői férfival szemben. Az elkövető 2017. április 24-án 13 óra után Kazincbarcikán, a Hóvirág úton egy gyalogosan közlekedő férfit földre rántott, többször megütötte és áldozatának zsebéből kivette a pénztárcáját, majd elszaladt a helyszínről. A tárcában a sértett bankkártyája, illetve személyes iratai voltak.

A rendőrök a kitartó nyomozás eredményeként - az elkövetés helyszínén rögzített nyomokból - öt év után azonosították, majd Kazincbarcikán elfogták a feltételezett elkövetőt. A nyomozók a férfit 2022. október 25-én gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerő vallomást tett.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !