Gázolajat lopott a buszok üzemanyagtankjából egy 36 éves férfi

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 36 éves Várpalotához közeli kistelepülésen élő férfit - közölte a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Üzletszerűen elkövetett sikkasztás vétség meglapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon egy 36 éves Várpalota-környéki lakossal szemben. Az eljárás adatai alapján a férfi hivatásos gépjárművezetőként dolgozott egy cégnél, és 2022 decemberétől több alkalommal a munkaeszközként rendelkezésére bocsátott autóbuszok tankjából gázolajat lopott.

A tettest 2023. január 22-én éjszaka a munkatársai érték tetten Balatonfűzfőn, majd értesítették a rendőrséget. A kiérkező egyenruhások a férfit a helyszínen elfogták, majd előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra. A nyomozók ezt követően gyanúsítottként kihallgatták, melynek során elismerte a bűncselekmények elkövetését. Elmondása szerint a gázolajat egy általa összeállított eszközzel lopta, melyet a rendőrök lefoglaltak. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !