Keresés ebben a blogban

Rendőrkézen a gyöngyösi üzemanyag-tolvaj

Igazoltatás közben bukott le a 34 éves gyöngyösoroszi férfi, akit a nyomozók őrizetbe vettek - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság.

A járőrök 2022. december 18-án hajnalban Gyöngyös belterületén igazoltattak egy személyutóval közlekedő férfit. Az intézkedés közben kiderült, hogy a jármű műszaki engedélye tavaly nyáron lejárt, továbbá a sofőr jogerősen el van tiltva a vezetéstől, aki még ezt is tetézni tudta egy pozitívra fújt szondával. Az igazi meglepetés akkor érte a rend őreit, amikor a kocsit átvizsgálva abban több benzines kannát, gumicsöveket, illetve egy szivattyút találtak, melyeket le is foglaltak.

A rendőrök a 34 éves férfit őrizetbe vétele mellett hallgatták ki, aki a gyanú szerint az elmúlt hónapokban összesen hét gyöngyösi autóból tulajdonította el az üzemanyagot, ezért ellene többrendbeli lopás és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény gyanúja miatt indult eljárás a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon. Továbbá a nyomozók előterjesztést tettek a letartóztatásának indítványozására. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !