„Elmegyünk éjszaka a gyerekeidért és el fogjuk vágni a torkukat”

„Kicsúszott belőlem” – vallotta az a fiatalember, aki a megalapozott gyanú szerint megfenyegette az egyik tankerületi igazgató családtagjait.

„Elmegyünk éjszaka a gyerekeidért és el fogjuk vágni a torkukat te mocskos rohadt büdös k…” „… anyádat is kibelezzük. Légy résen éjszaka.” – olvasta 2022. október 7-én munkahelyén a címére küldött elektronikus levelet az egyik fővárosi tankerületi központ vezetője.

 A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói azonosították az e-mail feladóját, akit 2022. december 7-én gyanúsítottként hallgattak ki. A 24 éves, szombathelyi N. Andor beismerő vallomásában elmondta: nem Magyarországon tanult, Ausztriában járt iskolába – jelenleg egy osztrák cégnél dolgozik –, az igazgatót nem ismeri, de rá akart ijeszteni.

 A Budapesti Rendőr-főkapitányság személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást a szabadlábon védekező, cselekményét „nagyon megbánó” N. Andor ellen.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !