Alvó nő sérelmére követett el szexuális cselekményt egy kazincbarcikai férfi

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt egy 33 éves és egy 67 éves férfi ellen lopás vétsége miatt, illetőleg a fiatalabb vádlottal szemben kifosztás bűntette és szexuális erőszak bűntette miatt. Az elkövetők egy gondozó otthonból készpénzt és élelmiszereket tulajdonítottak el, míg a fiatalabb férfi lakásokból vitt el mobiltelefonokat, élelmiszereket, továbbá az egyik bűncselekmény helyszínén alvó nő sérelmére követett el szexuális erőszakot.

A vádirat szerint a vádlottak 2022. június második felében, délután, Kazincbarcikán bementek egy gondozóház konyhájába, onnan készpénzt, személyi iratokat és élelmiszereket loptak el néhány ezer forint értékben, azonban távozásukkor összetalálkoztak a szakácsnővel, aki mindent visszavett tőlük.

A fiatalabbik vádlott 2022. június második felében, a déli órákban, Kazincbarcikán vendégségben volt egy háznál, ahonnan mobiltelefonokat és órát tulajdonított el 300.000 forintot meghaladó értékben.

A fiatalabb férfi 2022. július elején, éjszaka, ittas állapotban Kazincbarcikán a kulcsra nem zárt ajtón bement egy lakásba, és az ott alvó két férfi és nő tulajdonát képező élelmiszereket 10.000 forintot meghaladó összegben elvitte, a lépcsőház bejárata mögötti bokros részen elrejtette. Visszament a lakásba és bement abba a szobába, ahol a sértett nő a barátjával együtt az ágyon aludt. A nő alvó állapotát kihasználva, sérelmére szexuális cselekményt végzett, amikor viszont nemi aktust akart kezdeményezni, a nő felébredt és lelökte magáról. A sértett barátja is felébredt, mindketten távozásra szólították fel a vádlottat, ő viszont még egy ideig az ágyon fekve maradt, és csak többszöri felszólításra ment ki a lakásból, de a lépcsőházból nem távozott, a rendőrök ott fogták el.

Az ügyészség a vádlottak közül a büntetett előéletű és más ügyben jogerős szabadságvesztés büntetését töltő fiatalabb vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott, míg a szintén büntetett előéletű idősebb társa vonatkozásában elzárás büntetés kiszabására tett indítványt.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !