Nem tudják azonosítani annak a nőnek a holttestét, akit Tatán elgázolt a vonat

A rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Tatai Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat ismeretlen személy rendkívüli halála miatt.

A rendőrségre 2022. november 14-én 18 órakor érkezett a bejelentés arról, hogy Tatán, az Agostyáni úti és a Tóvároskerti vasúti átjáró között egy intercity gyalogos személyt gázolt. Az elhunytnál azonosítására alkalmas iratok nem voltak.

Az elhunyt nő zömök testalkatú, fehér bőrű. Haja rövid, barna színű. Az ismeretlen személyazonosságú hölgy piros színű kötött csősálat, kötött, női, barna színű sapkát, F&F márkájú, kék színű pamut melegítőnadrágot, TEAM TREK magasszárú, szürke színű túracipőt, fekete színű, XL méretű, BNP PARIBAS feliratú mellényt, kék-fekete színű, 2XL méretű garbót, valamint F&F márkájú orkán anyagú, sötétkék színű, hosszított kabátot viselt.

A Tatai Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a személyleírás, vagy a fényképfelvételen látható ruhanemű alapján segíteni tud az elhunyt azonosításában, az jelentkezzen személyesen  a Tatai Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06/34-517-777-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon!




KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !