Eltűnt testvérpárt keresnek a rendőrök

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a két kamasz megtalálása érdekében.

A Veszprémi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Horváth Anasztázia és testvére, Horváth Nikolász Rikárdó eltűnése ügyében.

A 15 éves lány és a 17 éves fiú bakonyoszlopi lakhelyéről eltávozott, utolsó ismert tartózkodási helyük 2022. szeptember 23-án Zalaszentlászlón volt, azóta hollétük ismeretlen. Életjelet azóta nem adtak magukról. A felkutatásukra tett rendőri intézkedések eddig eredményre nem vezettek.

Horváth Anasztázia kb. 150 cm magas, vékony testalkatú, barna szemű, szőkésbarna haját közepesen hosszúra vágva viseli. 

Horváth Nikolász Rikárdó kb. 170 cm magas, vékony testalkatú, barna bőrű, barna szemű, barna haját szőkére (sárgára) festve viseli, míg bal szemöldökében testékszert visel. 

A Veszprémi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Horváth Anasztáziát és Horváth Nikolász Rikárdót felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen a Veszprémi Rendőrkapitányságon személyesen (Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 2.) vagy hívja a 06-88-428-022-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. 

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !